REFERENSER

Kappe är snickaren som har högre krav på sig själv än vad kunden har. Efter flera år har vi inte hittat några fel på badrum, tvättstuga, ombyggnation, etc. Kappe är rakt igenom en perfektionist med stor känsla för form och färg. Han gör inget han inte tror blir bra och tar ansvar för att slutresultatet skall bli bra. Den som vill ha perfektion in i detaljerna och ren stil bör välja Kappe, då hans arbete genomstrålar yrkesstolthet som är så svårt att hitta nu för tiden.

Anneli Apeloig


Jürgen Kappe har byggt om vårt badrum, vardagsrum och även varit delaktig i byte av samtliga fönster hemma hos oss, och är enligt min mening en idealisk hantverkare. Han är mycket noggrann, kommer alltid när han lovat och fullföljer jobben utan massa avbrott, har dessutom ”blick för det hela” och har goda idéer om hur saker och ting kan göras. Han tar dessutom ansvar för helheten, dvs fixar så att andra hantverkare inom el o vvs m m kommer och gör sitt jobb i rätt tid. Sist men inte minst är han en synnerligen trevlig och social person att ha att göra med. Vårt badrum finns med i de bilder som finns på hemsidan. Vi har även i dagarna bestämt att han skall få riva ner vår gamla altan och bygga ny uteplats med inglasning och större däck under augusti månad 2012.

Vill ni veta mera om vår erfarenhet av Jürgen Kappe som hantverkare, så får ni gärna slå oss en signal på 0703 33 88 27.

Ammi o Alf Holmberg från Borås